2013-03-20

#емисијатанарадио и независниот филм
Ова е емисијата која одеше минатиот понеделник со гостинот Мице Чаповски каде поразговаравме за независниот филм кај нас. Споменавме некои претходни проекти , малку за музиката, па слободно слушнете:
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...