2014-12-07

ШОКАНТНО: Катарина Ивановска има ФондацијаЕј ако постов има 500 читања ми рекоа дека ќе се сликам со Катарина Ивановска, па ако можете читнете споделете не би било лошо :)

Инаку Катарина има фондација и може да видите нешто повеќе за фондацијата тука

И ако купите автоматски донирате на деца од социјално загрозени семејства и тоа би било баш кул!!!

„Инаку уникатните маици од колекцијата „ПАРГО“ се продаваат во салонот кој е лоциран позади „Броз кафе“ на булевар „Партизански одреди“. Дел од колекцијата „ПАРГО“ се и маици чија продажба се донира во фондацијата „Катарина Ивановска“ 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...