2013-03-05

7 причини зашто да возиш точак е тапаПод импресии сум на гостувањето на Медо вчера во #емисјатанарадио и затоа ќе го семантизирам (има ваков збор? Не а?) постов во негов стил... Иако како што рече многу набрзо можно е да го напушти овој стил и да го дели на 2 пута 3 и слични математики, сепак да се вратам на темата. 


Значи денес ќе се обидам да објаснам зашто да возиш точак е ТАПА ако си мангуп!

1. 
Прво и најбитно точак е многу тапа да возиш пошо се потиш и си гаден... Точка три точки.. Шо уште да објаснуем???

2. 
Второ и особено битно... Никој никад нема доено на Оскари, Греми, Златна Бубамара, Твитер награди со точак.

3. 
Трето... Иако е многу мангупски да ја возиш на гидан и све тоа... Сепак да се разбереме баш и не е некој плус на прв состанок да улеташ со точак, осим ако нема 16 години, е активистКа (во најмалку четири од следниве три предложени движења Анима Мунди, Слобода на медиуми и Сајбер феминизам) или доколку девојката има сериозен недостаток на витамин Ц (ова последново се уште се утврдува дали е точно).

4. 
Како се додава гас бе на точак?

5. 
ТОП ГАН никад нема возено точак... Туку вози мотор како сите мангупи у светот, пошо и самиот е мангуп. И пошто моторџија никад нема плачено за женска.6.
Да јадеш брокула е исто така здраво, па е тешко срање, исто како возењето точак. 

7.
Шо не идете бе на одмор со тоа точаците коа више ви се превозни средства???No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...