2014-04-29

Логоа на македонски бендови - апдејтедТргна рандом од еден пост на фејсбук од фотка од најнгег:

Познати светски бендови:

Илина искоментира дека би било добро да направиме вакво нешто и за македонски бендови и набрзо се престори во општонародна дизајнерска реденка и еден од најсмешни постови со коментари што сум ги постирал... Голема благодарност и честитки до екипата (@banekoma , @sokarovski , @kozlebozle , @chasework , @goran_man , неизбежниот @jocoska и уште еден момак Александар што не му го знам никот на твитер, што учествуваше во ова. 

Па погледнете ги дизајните!


Дарио и миг 21!
Лева патика
Архангел
Меморија - ако се прашуваш зошто види во коментари!
МИЗАР
Нокаут
Венко и Цапај
падот на Византија
Морал
Магија
Дуле и Коки
Гаро и Парамециум
Ластовица
ДНК
Конкорд
Паркети
Непознато :) 
Сара Мејс
Студени нозе
Кис ми
Ристо бомбата и кучешка тенија
Леб и сол
Силви бенд
Банкрот блуз бенд
Ристо Самарџиев
Непознато :)

Јас пола и повеќе не ги разбирам...
Ако ви текне некое плус праќајте слободно :)

Апдејт...Трифун Костовски (ако не се лажам)
 Јоце Пановски :))))
Непознато :) могуче да е Пекиншка патка
Канго
Арчи
Браво бенд
Ареа
Јонче Христовски
Непознато :)
Ена Веко (комплицирано е не прашуј зашо)
Каролина а некои тврдат дека е и Калиопи битно некоја на К!
Нон стоп
Јаков Дренковски

Даниел Кајмаковски

Повторно Јаков овој пат со Миднајт Каубој
Џафер
Бадмингтонс!
Суперхикс!

XXL
Јужна пруга :)


Ако ги знаете другите пишете во коментари фала ви!!!5 comments:

 1. dajte pishete pod niv iminja, tupam mozok tri saati eve

  ReplyDelete
 2. http://4.bp.blogspot.com/-l2PoLQnal8A/U1_muNnmr3I/AAAAAAAAI1Q/JUjrCTl2sCc/s1600/10245494_10203009898639990_6332884951713446635_n.jpg

  Браво Бенд

  ReplyDelete
 3. http://4.bp.blogspot.com/-JnVT3CSMHsA/U1_RE34CXQI/AAAAAAAAIyI/bPEzScXnbIE/s1600/10256528_768063143236733_3887732601590090100_n.jpg Ова не е Миг 21?

  ReplyDelete
 4. http://2.bp.blogspot.com/-rEvzECxYxOE/U1_ROlNLuCI/AAAAAAAAI0Q/0b4YwtFG1lE/s1600/1511420_10152104335001279_4787538957315009340_n.jpg
  Меморија, пошто на сликчето е RAM меморија

  ReplyDelete
 5. http://2.bp.blogspot.com/-rEvzECxYxOE/U1_ROlNLuCI/AAAAAAAAI0Q/0b4YwtFG1lE/s1600/1511420_10152104335001279_4787538957315009340_n.jpg
  Меморија, пошто на сликчето е RAM меморија

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...