2012-01-10

Друмови басови...

4 comments:

 1. Ne go pusta videoto jej

  ReplyDelete
 2. Добро е работи сега... Конечно :)))

  ReplyDelete
 3. јас мислам дечкиве веднаш во 'Hostpital Records' да ги примат, добри се :)
  фала за видеово, ме врати назад кога емил водеше на клуб емисија - "филтер" и стварно беше одлична, штета што повеќе го нема.
  за повеќе битови посетете ја мојата веб: www.bassdrive.com :D
  поздрав.

  ReplyDelete
 4. Одлично... Веќе е букмаркирана... Ти благодарам за коментарот и се читаме и слушаме. Поздрав

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...