2011-01-05

Град на годината


После „талентот“ од промотор и следниов пример, Скопска Ситуација заклучи дека не е до партијата, не е до вероисповест, не е до род, не е до вработеност, да ти било до Битола работава. Еве го и доказот.
Двете најлегендарни изјави во 2010 дојдоа од „кадар“ на Битола, така да златната малинка за 2010 иде директ таму. Иако судејќи според анкетава на ТВ НОВА и Куманово има поприлично таленти. Леле оној за Струга момакот што раскажуе...
1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...