2010-04-24

АНКЕТА

Драги посетители ве молиме да ја пополните анкетата, за целите на нашето истражување и „питите“ што ќе ги праиме на 16 мај 2010 откако ќе бидат сумирани резултатите. Право на пита ќе имаат сите анкетирани.

8 comments:

 1. za mene pita so spanak ako moze :)))

  ReplyDelete
 2. loso e samo koga imam proliv!!hahahhahaha trt;prt;

  ReplyDelete
 3. обожавам да подпрднувам додека некој сере,ради атмосфера.

  ReplyDelete
 4. Скопјаните се плашат да прдат кога имаат пролив. Заклучок бр.1 од досегашната анкета. Одиме понатака !!!

  ReplyDelete
 5. pagaoo:))respekat za anketava

  ReplyDelete
 6. da da respekat ogromen za anketava!!peace

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...