2014-06-20

Ви текнува?Иџи коа не поукаше на фб и колку беше забавно едно недела дена? :)

Епа луѓе напраиле апликација за тоа, се вика YoВо основа апликацијата не прави ништо освен што праќаш некому ЈО... И е интересно едно 15 минути Јо, Јо, Јо дури си праќате со другарите. Во основа добра е за оние луѓе неќу да зборам на телефон али ве сакам бе луѓе и ве мислам!

И сеа си викате зашто чоеков пишува за ваква банална апликација? Епа ко за почеток да ме аднете на NECOVSKI како второ затоа што е интересно како бизнис концепт од аспект на праќање масовно на порака до твоите потрошувачи.

Имено замисли ти си дуќан во Скопје имаш нова машка гардероба ја сликаш, ја ставаш на сајт, на фб, пишуваш на твитер, ама за тоа треба да ги известиш корисниците? И тоа машките!
Епа доколку имаш Јо и си изградил база на корисници ќе може да пратиш масовен Јо провери што гардероба имаме за тебе. Секако ќе мора да е релевантно за да не те испоблокираат корисниците, за што апликацијата овозможува опција.

Нема врска сигурно ќе ни скурчи многу брзо али ај симнете ја and let's yo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...