2014-05-22

Ај да напраиме некој да лапа Самсунг С5
Вака сега ЏаБест имаат акција Џабест Предизвик деталите тука

Мислам дека може да се договориме да најдеме еден наш другар/ка и да му помогне цела заедница да лапа телефон...

Ем другари, ем награди, ем као сплотеност...


Мој предлог каде да оди телефонот:јер ЗТЕ

Други предлози ако има пишете у коментар ако се сложиме некој друг нема фрка со мене!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...