2013-07-16

12 причини зашто е супер да си коњ у држаава!!!


 1. Коњско месо не јадеме
 2. Ќе те има на секој метар квадратен
 3. Не пиеш алкохол
 4. Не пушиш цигари
 5. Не копаш фала богу
 6. У религија ќе бидеш коњ.
 7. Не ти треба бензин, пошо си копито.
 8. Ќе си идеш у Коњско и ќе им се заблагодаруваш у стилу: Фала многу не сте требале!
 9. Пошо е многу покул него да си магаре
 10. Екофрендли ќе бидеш и ќе те поштуваат овие од #наточак
 11. Малку луѓе знаат али коњи спијат по дваипол саати на ден, замислете ги стварите што ќе може да ги завршите?
 12. Супер ќе ти биде пошо ионака е пуно каубојци

Ако ви текне уше некое луѓе кажујте...
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...