2013-01-22

Петокот МКЦВо петокот во МКЦ имаше мулти - дисциплинарен (или шо знам како би се нарекло) настан при што имаше поетско читање на кое не присуствував, ликовна изложба на Коџоман (неколку генерации) и рок концерт на кој настапија од она барем јас што видов Паркети, Д Далтонс, Канда Коџа и Небојша и потоа ми кажаа дека настапиле и Конкеринг Лајон ама може и да грашам не ме фаќајте за збор. Како и да е, еве што јас видов, пар слики и видеа...Следуваат видеа од настапот на Д Далтонс и на Канда Коџа:

Нешто и роденден мислам им било на МКЦ нека им е среќен и да се множат вакви концерти што повеќе!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...