2012-06-22

И јас ќе аплицирам од што е кул!


Луѓе оглас за работа и тоа погледнете баш колку фраерски направен. Капата долу, секоја чест.
И да побрзајте до 27.06 е...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...