2012-06-11

Едно прашање се извинувам!



Кога има состанок Комората за ПРАВОПИС?



Кој најде грешка добиа медиациа у оределен термин!!!
Време тече сад!!!

ЕВЕ ЗАШТО Е АЕРОДРОМ ЕДИНСТВЕН!!!





5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...