2012-05-16

За инат бе брат, за инат


Или не се важи уствари овака, како и да е, утре ќе го стаам баш на канал за инат бе браааат!!!


2 comments:

 1. Со тоа што ја постави тука песната ти само им направи реклама.
  Популарното „шернување“ не е забрането, туку забрането е да се спушти песната и да се „презакачи“ на друг, пример сопствен канал.
  Малку си избуричкал со поимите :)

  ReplyDelete
 2. Ова го прочита?


  „Или не се важи уствари овака, како и да е, утре ќе го стаам баш на канал за инат бе браааат!!!“

  ИЛИ???

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...