2012-05-16

Фина кампања АЈМ ИН
Прво би сакал да ве замолам сите што да го споделите овој пост на своите профили на социјалните медиуми и на своите блогови, бидејќи сите имаме шанса да бидеме дел од овој облог, и тоа на добитничката страна J .

Да не одолговлекувам , еве за што станува збор накусо. Има еден фраер на твитер кој се изјасни дека ако за 30 дена добие уште 500 следачи, ќе организира твитап во кафана и целосно ќе ја покрие сметката.


Облогот не е толку битен, колку шансата да ќариме убаво кафанче, затоа вклучете се активно и да наздравиме сите заедно на 15 Јуни, кога завршува овој облог. Значи почнувајќи од вчера, 15 мај, заклучно со следните 30 дена, треба да го зголемиме бројот на следачи на@darko156 од 2713 на 3213. Ако најдоцна на 15 Јуни во 23:59 часот @darko156 има 3213 или повеќе следачи, го добиваме облогот.

Оригинално поставено кај Дарјан

Познавајќи го Дарко, сакам да напоменам дека е дечко од збор што значи дека ако го добиеме облогот со сигурност лапаме кафанче.  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...