2012-02-13

Кои се бе овие бе?

Од моите Шерлок Холмс способности до сеа само знам дека не се од Скопје тие што го преведувале... Како и да е, ми ги стресоа јајцава...

АеродромскиСон е тој 1% ве предизвикувам да го бутнете!!!

И да не купувате ништо онлајн во Македонија, као демек некој нешто купил некад... АНОНИМУС Македонија колку е тоа бесмислено мајко! Како да тепаш мува со ласер ебате!

2 comments:

  1. Ти си дрогаш и хејташ и педераш...аш,аш,аш! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тогаш ќе бев 99% бе браааат :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...