2012-02-13

10 работи кои вашиот комшија не мора да ги знае!#комши

  1. Не им плаќам ја за влезов брат!
  2. А ја од прозор си ги фрлам пикавците!
  3. Ми тече парното, ама не го ебам!
  4. Крадам кабловска од тебе, немаш приметено?
  5. Брат како да ти кажам, ама си сакам да си пивнам.
  6. Вчера пијан излупав 5-6 коли на паркинг брат.
  7. Дркам, да да дркам као луд брат!
  8. Не е убаво вака што мочаат у влез, ја бар у подрум мочам.
  9. Ја те пријавив тогаш у полиција.
  10. Дома чувам коза!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...