2012-02-02

Анкета БЛОГЕРИ 2011
Еве анкета не сум направил одамна, но денес нешто во моето срце пламна...

Така да дечки ве молам што помасовно гласајте... Шерујте... Уотеваааа... На крајот ќе направиме една журка каде ќе ги доделиме наградите... Така да...

Период за гласање нека биде еве до 20 Февруари... Време тече сад...


1 comment:

 1. 1) Најглуп блогер во 2011 - Авгантура

  2) Најтапа блогер (не знам зашто воопшто пишува) - Авгантура

  3) Најпатетичен блогер - Авгантура

  4) Блогер со најголем напредок - Авгантура, допре до Окно

  5) Разочарење на годината - Авгантура (сеуште блогира)

  6) НајВМРОвец - дефинитивно - АВГАНТУРА

  7) НајСДСМовец - Авгантура (види прашање број 4)

  8) Блогер со најголем придонес за заедницата - Авгантура, за тролололо заедницата

  9) Најсекси - Авгантура у млаѓем годинама, со томосот сигурно растурал

  10) Најинспиративен - Авгантура (за самоубиства)

  11) Треба да се затвори таа шовинистичка свиња - Авгантура (trying too hard е прекршок на Интернет, а Интернет е serious business)

  12) Без кого не може и во 2012 - без Авгантура

  13) Без кого и те како може во 2012 - Авгантура. Мислам, види колку е кул, незапирлива машина за парадокси (види претходно прашање)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...