2012-01-11

Инаетење
Искачам пред некој ден укључуем форсквер да се чеќирам, глеам бившата у Галерија 7. Викам сеа ќе види оваа. Идење чекирање за инат у Галерија 8. Седам пола саат, викам чеј на твитер шо има, коа глеам чекин од неа у Ресторан 14. Е ме фати инат сеа ќе види викам... Идење у Салон 19-19 и кулирам брат така, коа што да видам, чекирање малава у Слаткарница 501.

Од увек била пичка нексибе, си реков и му нарачав на кељавиот шанкер уше една ракија у Мирко 903!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...