2011-12-31

Еве зошто!


Многумина ме имаат прашано, зошто пак сега на блогов Сотир, кој ти е па тој Сотир, зошто баш тоа име и редно време е да си кажам, еве зошто!


Инаку онаа Берта е?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...