2011-12-18

Дрво

Таа е таа аеродромска цицка што не трпи прслук. Ви текнуе на оној вицот: 
- Мамо мамо зашто јас сум црн, а ти си бела?
- Сине каква журка беше тоа, добро е што не лаеш!!!

Епа у Аеродром секоја сабота е така, а еве и доказ:
3 comments:

  1. шо кур е тоа?

    ReplyDelete
  2. Прслук бе глуп нели гледаш...

    ReplyDelete
  3. овој на баба ти прслукот

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...