2011-09-01

Молам?

Значи вака...


Докузовски: Никој не ми кажа дека Мекејлеб има четири лични


Епа кој треба бе да му каже???

Некој од играчите? Можеби некој од црногорските играчи, можеби нивниот тренер ГЛЕДА во семафорот и МИСЛИ, па може он треба да му каже.

Или па напиши го бе Докузовски бројот од ОНЕ на телевизија, па да ти вртиме ние што гледаме и НЕРВИТЕ си ги остаивме а? Леле бе никој не му кажал бе?

Како сеа јас работам спасувач на плажа и дете се дави и ја не го спасам и да им кажам, па добро бе што не кажете, дури воедно тепам гиро со некоја цицла и шљокаме пиво.
Како да поминам на црвено и претепам чоек и да им кажам па што кажавте бе дека е црвено?

Уствари што како бе, ШТО НЕ СТЕ МУ КАЖАЛЕ БЕ АЛО???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...