2011-08-30

Чисто да ве прашам


Мене ми се виде интересен концептот.

Работата позади ова е што не би ги поддржувал само геј ориентираните здруженија и добротворни организации, туку сите оние што се залагаат за еднаквост и за подобар живот за сите. И тука веќе оди кажи НЕ :) Податоците на оние што купуваат ќе бидат строго чувани, токму заради овој концепт, од друга страна, пак тоа покажувало во САД барем, дека се уште поддржувачите на ЛГБТ не можат да го прават тоа јавно, што покажува дека САД се уште има ИШУЗ по ова прашање. За кај нас не знам, затоа и ве прашувам. Што мислите за една ваква страна? Би купиле ли и вие еден розов ајфон на пример?


Јас би ... Би купил де :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...