2011-06-03

Кој коњови?
Ако ипак се решите некад да отворите фирма, ако продавате нешто и имате комуникација особено по меил со клиенти, тогаш не му ја мислете го иам чоекот за вас.

Еве дел од препораките и што друго да се каже, освен читајте и уживајте пред се во граматичкиот перформанс и нагласената грижа за корисниците...Pre Pi Ska

3 comments:

  1. Штета што го нема идентитетот на човеков. Оваа стручност во CV обезбедува вработување по избор, каде било, кога било. :)

    ReplyDelete
  2. Во државна администрација си спие... Шалтер број 3 од вратата десно, то ест 4, извини :))

    ReplyDelete
  3. Точно го знам идентитетот на жената.. ама нема да го споделам :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...