2011-06-02

+1


Еве го плус еден копчето почна, го стаив на блог, па дај да вииме што чудо ова ќе биде или ќе биде уште еден #fail.

1 comment:

  1. Ај сеа? Прееска ти опнав +1 баш на овој пост за +1 - демек, да биде мета +1 - и доаѓам да проверам до кај е дојдено и што да видам? Нула! Срамота! Одма да ми го вратиш +1! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...