2011-03-28

КУП идиоти

Чисто да го поделам текстот во кој во голем дел се сложувам, МЗТ со оваа екипа треба да гази, а не да прави вакви „киксови“. Дополнение во делот од текстот за слабите тренери на МЗТ е и претходната утакмица во полуфиналето, кога од 27 кошеви разлика едвај ја добија утакмицата, ептен бош тренери без концепт и знаење како да се приведе добиена утакмица кон крај. Тако нечемо до финалу...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...