2011-02-22

Ја и Дино Дрого


Само ја и Дино Дрого брат, знаеме што значи да станеш од сабајле малце многу чуден:

Едно пакетче брат за 500-че:
Дигаме револуција брат, ама да е добра... #legalno

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...