2011-02-23

ПретходнаЕптен на брзање е работава и подетално, еве ветувам ќе ја „обработам“ темава во некој нареден пост. Се работи за приказните за мене и мојата кола, кои малку ги потспомнав некаде пред крај на 2010

Како и да е, некој „лаки“ гај, да не речам геј, ми ја улупа колата пред 2 недели на паркинг и киднал. Среќа у несреќа го виделе папакот, регистрации, нешто и сеа фино лепо ја ќе се ебаам наредни 2 месеца да ја опраам колата која што изгледаше вака:
Е сеа коа сме кај ебаањето 2 месеца, помеѓу другите сексови во кои учествував, една ствар ми го напраи денеска денот.


Предходно :) еве како изгледа една уплатница на пример:
И сеа еве едно упатство како да пополните една ваква уплатница:Ете така да си знаете кога ќе идете да уплаќате уплатница кон трезорска сметка „ПРЕТХОДНО“ да го консултирате ова упатство.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...