2011-01-09

N зборот


Со оглед на последните одвивања у духовно-световниот ни параспур и одличниот текст на Русајков, мислам дека заборавија една категорија на луѓе да ислучат од Уставот, па еве едно видео чисто за потсетување колку само „смрдат“.2 comments:

  1. Дека се развел од жена му, зашто била нигерлавер. Крај

    ReplyDelete
  2. Дека се развел од жена му, зашто била нигерлавер. Крај

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...