2011-01-17

Милион твитови


Зар веруваш во мене, твитерџија што ти нуди разноразни твитови
И веќе одамна, тоа не сум јас, тоа е некој што те следи и ужива во твитање
Секој обид да ме следиш, ќе ти се врати како ретвит, како добар меншнинг
Јас сум човек кој, живее од твит, и нема начин да ме допреш,
Не знам дали остана бар малце фејсбук во мене, или се исчезна во хаштагот...

Радосен , неуморен, твитам опасно, со мојте милион фоловерс
Единствен е разлог да, продолжам да живеам
и нема начин да ме промениш се што можеш е да ме ретвитнеш.

1 comment:

  1. Милион ми твитова добра трака

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...