2010-12-20

На 22.12.2010

Добра вечер ќе биде 22.12.2010. Може од 19:00 часот да се отиде на презентација на видеата на говорниците на TEDxSkopje во Клуб на Новинари. Мене баш ме бендиса втората сесија и едвај чекам да видам како е излезено на камера сето тоа и после може да се зацепа до Галерија 7 да се погледаат видеата за Wikileaks и да се земе учество на дебатата која ќе се одвива на таа тема.

Така да се глеаме на 22.12 на некое од овие места...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...