2013-09-27

Работи што можда сте ги знаеле за мастурбацијатаСабајле кога се ракуваш со колегата земи предвид дека тоа перверзно копиле сигурно го има добро измаано посабајлечки!

Мажи удараат кај стигнат и го имаат тоа направено на необични места, колку понеобични толку поблиску упут до Демир Хисар.

Жените, част на исклучоци, тапа дркаат! 

И куварот во твојот омилен ресторан дрка, е јеби га!

Статистички гледано, најсрање е коа ќе си свршиш на тастатура!

Замислувањето на фацата на ваш пријател, познаник како мастурбира еднаш дневно го продолжува животниот век. 

Младите, тоа неретко го прават во групи, испод фармерка или тренерка (ако се од Аеродром) и истото е проследено со отсуство на старателите во домот на еден од протагонистите на овој перформанс и користење на големиот телевизор у дневна, а во поново време и екраните на компјутерите и слични мити геџети.

Мастурбацијата не ги решава проблемите, ама кому му е гајле.

Маж не е маж, ако не мастурбирал пред огледало.

Никој никогаш нема мастурбирано на рингла, да се разбереме!

Редакцијата на Аеродромски Сон се оградува од некои од ставовите напишани погоре затоа што истите можда се преведени а можда и не!

За крај твитерџии особено, разведрете се ипак:
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...