2013-03-06

Медо во #емисијатанарадио
Уште еден понеделник помина уште една искулирана тотално емисија овој пат со @MedoDimoski . Овој пат изостана поддршката од дијаспората, но се надевам нареден понеделник ќе биде тука кога ќе зборуваме повеќе за независниот филм во Р. Македонија. 

Покрај нас мало „појавување“ имаше конечно и @sokarovski а покрај него беше и поубавата половина, со нас инаку цело време кулираше и @goxo кој сепак остана верен на првичниот став дека нема да земе учество во емисијата туку ќе дејствува настранично.

Музика пушташе @Viktorinho , потоа се појавија дел од дечките припадници на хаштаг #твитермладина (@ortographia и мислам @pavlovikj ) , тука беа и @RumShtangla и @Momichet0 , долу го сретнав и братот @chasework со некоја екипица, така да лека полека го вртиме @RakiBarKaldrma во твитерашко дувло :)

Со Медо правевме муабет за дел од неговите апликации на Гугл пазарот, ве охрабрувам да си симнете негови апликации, јас лично ги користам Tweetspie и нормално Blogirame.

Зборувавме за твитер, за блог, за #наточак , зборувавме за хуморот, за готвењето, за модата, сенешто и да не должам повеќе чујте ја #емисијатанарадио

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...