2013-03-15

Ни треба помош...На андроид апликацијата на Блогираме и требаат одредени подобрувања кои ги имаме на ум веќе подолго време, но немаме ресурси да ги спроведеме. Би сакале некој кој има време, воља и знаење да ни помогне да ги спроведеме овие идеи во живот.


Дури и да немате целосно знаење е добра можност да соработувате со некои од најдобрите андроид дивелопери во земјава, па и пошироко и да научите многу и да учествувате во нешто што би било од корист на целата заедница. 

Би биле благодарни на секоја апликација и помош и однапред благодариме на секој РТ, предлог, идеја и парче код.

Контакт на info@blogirame.mk на @blogirame или во коментарите тука на блогот.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...