2013-02-28

Суперхикс и едно прашање

Ваљда е дел од некоја герила маркетинг кампања за Суперхикс, јебем ли га... Може и друго е, ама сум многу среќен дека укопчав дека секаде пишува Суперхикс, сепак дури после третиот сликан графит :)И уште нешто... ШТО Е ОВА БЕ ЛУЃЕ???
3 comments:

  1. Replies
    1. И ја така мислам :) али претпоставуев

      Delete
  2. Пред концертот имаа кампања, натпревар за графити, избраа три и ги цртаа после со автороите. Побарај кај нив на пејџ на ФБ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...