2012-12-12

Ти благодарам уште еднаш!!!Драг естаблишменте, ти благодарам што направи филм кој ја обработува потресната 92' и 93'  и кој ми бил еден од омилените во текот на моето адолесцентство уште еднаш да призвучи современо како да е сниман денес. Ти благодарам за Топлификација, за ЕВН, за ЕЛЕМ, за ОКТА, за мојата енормно ниска плата, за на моите пензијата... За на мајка ви пичката!!!

Еве уживајте глејте си го филмот што го гледаме секој ден. Искрено ваши, вашиот народ.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...