2012-11-19

Инсепшн во СвирачињаВечер со @sokarovski ќе бидеме гости на Свирачиња, емисија на Радио 103. И сеа за да го праиме инсепшн ви давам предлог било кој твит на @Necovski @Sokarovski или @Blogirame или уште подобро на хаштаг #103ка пратен  со поетска содржина може и хумор нормално ќе го прочитаме во емисија... Од кај 00:00 ќе почне некаде емисијата на #103ка може стрим ТУКА да си најдете ... Уат ју сеј???

Ќе зборнеме малку и за #твитернагради малку за #поезија  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...