2012-11-14

Аеродромска реакција
Здружените маала од Аеродром, по повод најавата на Владата дека дека ќе гради аеродром на вода во Охридското езеро, излегоа со соопштение, кое накратко гласеше:

МНОГУ ЛУЃЕ ПРОБАЛЕ АМА СЕ ЗАЕБАЛЕ, ЈАС ОД МАЛ СУМ НАУЧЕН

АЕРОДРОМ Е ЕДИНСТВЕН !!!Се молат охриѓани да не го дрват во врска со ова прашање, пошо и самите знаат кој е овде Аеродром!!! И да Бетмен ќе го мааме, ако нешто паламудите!!!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...