2012-11-10

Мала помош...Веројатно до твитер заедницата ќе биде најдобро да го упатам барањево, за мала помош... Се работи за еден обид со едни момци што прават музика, сакам да убациме по некој твит, ама прочитани од повеќе луѓе, првичната идеја е на хаштаг да оди...

Така да го земеме за почеток #скопски и секој да сними по еден твит и да ми го прати (аудио снимка) ако може на cvetko_c@yahoo.com или нека го закачи било каде и нека го линка во коментари или на меил или на твитер сеедно.

Не треба ни име, ни јузер, ништо седнете снимете макар и на мобилен, пратете мислам ќе испадне супер... Што повеќе гласови тоа подобро!!!

Еј да твитовите ги имате тука

Однапред ви благодарам на сите што ќе земете учество и се надевам ќе направиме нешто со што ќе се гордееме... Еј да може и од други градови, има таму твитови за тролање на Скопје :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...