2012-10-03

Дромско трололо
Ќе ве молам да им потпомогнеме на Работнички да си изберат омилен момент. Треба да кликнете лајк на нивната страничка на фејсбук и да кликнете старт на апликацијата.


https://www.facebook.com/KK.Rabotnicki.Skopje/app_379606832109984


 Потоа ве охрабрувам да им ја испратиме фотката.Со многу љубов поздрав од најдобрата населба во светот Аеродром...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...