2012-10-22

Уште некоја реклама!!!
Нов сајт за филм... Вака на прва чист дизајн, ми фали контент малку, ама се надевам со тек на време ќе си се наполни и ќе биде супер... И ќе биде фино место со информации за филм. Па проверете го...
Друга исто така интересна новост е една игрица која од денес се наоѓа на Андроид пазарчето... Набрзо ќе следуваат Фејсбук и ајфон верзии, па и за таблети ако добро чув. Како и да е, ако сте љубители на јамб... Повелете....No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...