2012-09-06

Ако твитаа


Молам за помош од интернет заедницата да ја дополниме листава:2 comments:

  1. Филип Петревски - 6 - пошто толку карактери има поимот премин (сосе тарабата )

    ReplyDelete
  2. Добро тој е веќе на твитер :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...