2012-09-17

Сега дури има смисла вицов
И студент умира и доаѓа на Чистилиште и викаат јеби га баче идеш у Пеколот:
Се среќаа со Луцифер и овој му вика денес сум расположен ќе те остаам да бираш сакаш обичен пекол или студентски?

Студентов вика ај цел живот студент ваљда нема и у Пеколот и вика ај обичен дај.

Се буди утредента ѓаол го чека и третење тука цело сабајле и после можел што сака да си прави.И така поминува месец, два, година, две, секое сабајле го трти ѓаол некој и си вика студентов абе што е ова заеби дај ќе идам кај Луцифер да ми смени. Иде и Луцифер му вика океј бе нема гајле.

Се буди утредента нема ѓаол. Еј шубао, си праи џокла тука зезање цел ден. Утредента се буди пак нема ѓаол, еј закон си вика брао... И така поминуе месец дена, два и се буди еден ден у собата 30 ѓаоли и вика што е ова бе?

ЈУНСКА СЕСИЈА БАЧКО!!!

И така Ректорот одлучи да ги поучи студентите за опасностите што ги чекаа у животот и смртта!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...