2012-09-11

Android апликација за @blogirame

As of now е пуштена апликацијата за андроид апликацијата на @blogirame

Повелете и линкот за симнување на апликацијата

Повеќе за како е направена во гостинскиот пост кај @zuberot на блог од страна на самиот креатор @MedoDimoski


Украдено од кај @zuberot од блог

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...