2012-02-08

Неофицијално!
Неофицијално и од прва рука, ви пренесуваме дел од муабетот меѓу Претседателот на РМ и #Жан Тод, во претседателската вила на Водно.

Кафекуварката е наводно од Аеродром, повторуваме ова се неофицијални првични информации.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...