2011-12-03

Видео број 2Јас ветувам дека ќе ги објавам сите на блогот...

Второ видео од ветените 52. Ви ветивме секоја недела по едно видео, ама сега ќе ви ветиме 52 за една година :). Уживајте и штедете енергија. Исклучете го телевизорот пред да заспиете ;)

Music:

Parachutes - Paper Birds

Electric President - InsomniaCredits:

@sokarovski

@fidanskaNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...