2011-11-30

ИмплојментСе токмам да напишам пост за моите искуства при вработувањето, дефинитивно мислам дека ми се имаат сите ебани перипетии случено што може и тоа на најчудните могучи места. И баш ќе ги раскажам некогаш, но не и денес.

Сега сакам да направам нешто за општеството, да помогнам било како, на некој млад човек да најде работа или работодавач да си најде добра бавча за орање :) Поставив виџет кој ќе го ажурирам согласно евентуалните понуди, стои горе десно на блогот!

Да ти ебам општеството што дочекало ја да му враќам назад нешто :)

Но сепак искрено, би ми значело многу доколку може да поставам барем една понуда и барем еден млад човек да најде работа, со помош на овој блог. Колку сето ова би имало повеќе смисла. Па добри луѓе помагајте понудувајте!2 comments:

 1. УметникотDecember 3, 2011 at 5:17 PM

  Сликарско-вајарско студио - “Букаке” има потреба од расни женски модели со година на производство 82ра и понови.

  Работата се состои во едноставно извршување на задачите кои ги наложува уметникот.

  Доколку се работи за техника при која моментот се пренесувана платно, ондак физичкиот контакт е сведен на минимум и од голема важност е кандидатката да поседува сенс за времепросторот, како и да знае да ги задоволи желбите на побарувачот од дистанца.

  Втората техника со која работиме сама по себе наложува апликантот да нема одбивност кон близок контакт со страни тела. Во спротивност земените мерки не би соодејствувале со реалноста.

  Сите кандидатки се подложни на тродневна тест вожња, како и стручна дообука доколку е потребно.

  ReplyDelete
 2. Интересна понуда. Сакаш да ја објавам?
  Ќе ми требаат само детали, во однос на линк кон веП страница или фб лАЈК и слично, каде имплантот би можел да се запознае со дополнителните негови бенефити, освен нели нормално очигледниот оној за задоволување на исконската страст што постои кај секој впрочем од нас за БУКАКЕ!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...