2011-10-23

А така убаво почнаа... [vid]


Еве зашто беше прекината утакмицата со Лирија... Нема да коментирам мојот став го имам порано кажано


Само ќе прашам што тоа добро му правите на клубот со вакво скандирање? Или пак на државата? Или пак на Аеродром?

2 comments:

 1. Многу е долго видеото. Пиши и во која минута:секунда се одвива „моментот“. Во линк до видеа од Јутјуб може да се додаде и да почне од одреден момент, а истото важи кај ембедирани видеа.

  Start an embedded YouTube video at a certain timestamp

  ReplyDelete
 2. Одлично, ти благодарам за линков.
  Инаку баш на ова видео сакав да го оставам целото навивање, а моментално сум на работа и не ми е овозможен никаков стрим и автоматски немам јутјуб, за да ти кажам во која точно минута... Дури после 16 ќе можам.

  Секако уште еднаш ти благодарам за линкот и поздрав...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...