2011-10-18

Риспект за ФантомиОва се поштуе... Браво за Фантоми со среќа во нивната борба за опстанок во Лигата... Симпатични се во секој поглед, можеби и можеле да го скратат видеото, ама па така не би идела цела трака, дека се бесни :)No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...