2011-10-24

Стив Џобс книга


Ја скинав биографијата на Џобс ја конвертирав у .pdf , па ако некој сака да ја читне ќе треба да плати со еден твит, ништа више :)

1 comment:

  1. Твитни па клати а? Бесно ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...